23 d'abril de 2024

L'AEC Manlleu rep la visita del cuer, l'Argentona

El femení sènior juga contra el Pubilla Casas amb l'objectiu de continuar amb la bona dinàmica de resultats

elter.net 30 de novembre de 2018 a les 11:23
Mia Valls, en acció a l'últim partit a Banyoles | elter.net

Cinc jornades després de l’última victòria, l’AEC Manlleu està convençut a tornar a sumar els tres punts en el partit que s’avança a aquest dissabte (17 h) contra el cuer del grup 1 de Primera Catalana, l’Argentona. Els manlleuencs, que arriben al duel després d’empatar a Banyoles, volen afrontar l’aturada de quinze dies amb un bon resultat a l’esquena.


A Banyoles l’equip, amb un canvi de sistema tàctic, va aconseguir retrobar-se amb les bones sensacions i només li va faltar l’encert, perquè d’ocasions no li van faltar. Aquest encert és el que necessiten sí o sí aquest dissabte per superar un rival que, si bé és l’últim de la categoria amb només nou punts, fa quinze dies va ser capaç de guanyar a un dels grans de la categoria com és el Girona C (1-2).


De fet aquest és l’únic partit a domicili que ha guanyat el conjunt maresmenc, que afronta el duel de Manlleu després de caure per la mínima l'última jornada a casa contra el Llagostera B (0-1). Els manlleuencs, per la seva part, no podran comptar amb els lesionats Pau Franquesa i Fredi ni tampoc amb el migcampista Àlex Soler, que és baixa de l’equip per motius laborals tot i que no es tanca la porta a la seva tornada a l’equip aquest mateix curs. D’altra banda, Adam, recuperat de les molèsties, podrà formar part de la partida.


El femení, a la recerca de la tercera consecutiva


L’equip entrenat per Jordi Devesa es troba en un bon moment de forma i encadena tres partits consecutius puntuant, els dos últims, aconseguint la victòria. Aquest diumenge (17 h) tornen al Municipal d’Esports i ho fan per veure’s les cares amb el Pubilla Casas, desè a la classificació amb 10 punts.


Les victòries contra el Sabadell i el Cerdanyola han enlairat un Manlleu que es troba còmodament situat a la part noble de la classificació, a la sisena plaça i que confia a seguir escalant posicions amb un bon resultat contra el conjunt de l’Hospitalet, que arriba a Osona després de perdre tots els partits que ha disputat (5) fins al moment a domicili.


En el futbol a vegades poc importa el que diguin les estadístiques i és per això que Devesa i les seves jugadores no es refien del rival d’aquest cap de setmana i sortiran amb la voluntat de fer mal a l’oponent des de bon principi, com han fet les dues últimes jornades.

Etiquetes:
Esports