26 d'abril de 2024

El Manlleu s'apropa a la zona d'ascens amb una victòria ajustada davant l'Amposta

El partit no ha tingut un dominador clar malgrat que el Manlleu ha tingut les ocasions de perill més clares

El Ter 18 de gener de 2009 a les 20:14
Imatge d'arxiu de l'AEC Manlleu
L'Agrupació Esportiva i Cultural Manlleu ha guanyat per 1 gol a 0 al Club de Futbol Amposta. Ruben ha marcat l'únic gol del partit al minut 11 de la primera part. L'error en un llançament de penal i alguns contraatacs desaprofitats han permès a l'Amposta reaccionar i posar nerviós als jugadors del Manlleu, que han aguantat el resultat fins el xiulet de l'àrbitre i deixen a l'equip a només quatre punts de la zona d'ascens.

El partit ha començat bé pel Manlleu. Després de resoldre algunes ocasions de perill de l'Amposta, la pilota ha caigut a peus de Dani Planagumà. En la primera ocasió de perill del Manlleu, al minut 11, Planagumà ha enviat una centrada bombejada des de la banda dreta cap a Ruben, que des de la petita ha rematat de cap per marcar el primer i únic gol del partit. El partit ha continuat amb un anar i venir de jugades perilloses per part dels dos equips, tot i que les jugades més clares han estat pels de Francesc Cargol. Quan es complia mitja hora de partit Ubai ha comès penal sobre Baruc, que poc després ha desaprofitat l'ocasió enviant el xut a la dreta de la porteria.

El Manlleu ha començat la segona part amb jugades ben trenades però l'Amposta ha començat a fer pressió i a fer-se veure amb algunes ocasions ben resoltes per la defensa local. Algunes jugades de contraatac de Dani Arqués i Planagumà han portat molt de perill a la porteria de l'Amposta, però cap ha acabat amb gol i ha permès a l'equip visitant tenir l'opció d'empatar fins l'últim moment. Tot i així, la defensa del Manlleu s'ha mantingut sòlida i ha aconseguit mantenir l'avantatge al marcador fins que l'àrbitre ha xiulat el final del partit.

Amb la victòria davant l'Amposta, el Manlleu aconsegueix la segona victòria consecutiva en els dos primers partits de la segona volta. El Manlleu suma 34 punts i es col·loca cinquè a la classificació, a només quatre punts de la zona d'ascens, que tanca el Santboià amb 38 punts. El proper partit del Manlleu serà el diumenge 25 de gener a partir de les 12 del migdia, quan els de Francesc Cargol visitaran el camp del Club de Futbol Palamós.

Resultats i classificació de la Tercera Divisió

Etiquetes:
Esports