26 d'abril de 2024

El Gran Recapte de Manlleu aconsegueix recollir 7.325 kg d'aliments

Tot el que s'ha recaptat anirà destinat al Sarró de Manlleu que ho repartirà entre els beneficiaris

Albert Vilella 3 de desembre de 2018 a les 10:47
Imatge d'arxiu del Gran Recapte Manlleu | elter.net

Manlleu es va tornar a sumar al Gran Recapte que organitza la Fundació Banc d’Aliments. La campanya es va celebrar el divendres 30 de novembre i el dissabte 1 de desembre i durant aquests dos dies unes 80 persones van formar part d’aquest equip solidari que va aconseguir recollir un total de 7.325 kg d’aliments.


Malgrat ser una gran xifra, aquesta és força inferior als 10.600 kg que es van recaptar l’any passat. Lluís Grané, responsable del magatzem del Sarró, explica que segons sembla aquesta tendència ha sigut general a tota la comarca d’Osona i reconeix que de cara a següents edicions, potser s’haurà de canviar el sistema per trencar aquesta dinàmica.


Els aliments que s’han recaptat aniran destinats al Sarró de Manlleu i aquests es repartiran els propers mesos entre les persones que ho necessitin. A més, pel fet de participar en el Gran Recapta, la Fundació Banc d’Aliments de Barcelona també enviarà una part dels seus recursos a Manlleu.


Tot i que el Gran Recapte ja s’ha celebrat, el Sarró sempre està obert a rebre donatius. Els dimarts el matí, de les deu a les dotze, i els dijous a la tarda, de sis a vuit, sempre hi ha personal encarregat d’atendre els beneficiaris i que accepten els aliments que s’hi puguin portar.         

Etiquetes:
Societat