25 d'abril de 2024

L'Argentona empata el partit a l'últim segon i deixa a l'AEC Manlleu sense la victòria (1-1)

Amb aquest resultat els manlleuencs sumen sis jornades sense guanyar

Rai Roma 3 de desembre de 2018 a les 11:54
Imatge del partit entre el Manlleu i l'Argentona (1-1) | Raimon Roma

El primer equip de l'AEC Manlleu va viure un desenllaç de partit molt cruel, el passat dissabte, a casa contra l'Argentona. Un gol de Tejedo a l'últim segon de l'enfrontament va privar els manlleuencs de sumar tres punts que tenien al sac es van haver de conformar a encadenar el segon empat consecutiu a la lliga.

El domini del partit era per un Manlleu que va sortir al terreny de joc amb ganes de capgirar la dinàmica dels últims partits. Fruit d'això, a la primera mitja hora es van comptabilitzar fins a tres arribades clares, amb una rematada de cap d'Aitor que va sortir fregant el pal i un xut de Kako que va atrapar amb dificultats el porter visitant Joel Samper. No obstant això, els maresmencs van anar a més i van aconseguir igualar el duel i generar perill al contraatac. En un d'ells van arribar a estavellar una pilota al travesser.   A la represa el duel es va posar de cara al minut 51, quan el visitant Planas, per protestar, va veure dues targetes grogues consecutives i va deixar l'Argentona amb un jugador menys. A parti d'aquí el Manlleu va dominar totalment el duel i aproximadament a vint minuts pel final va arribar el gol. Un servei de banda realitzat per Isaac el pentinava Raül Garcia per l'entrada de segona línia de Marçal que, amb una rematada acrobàtica, enviava la pilota al fons de la xarxa.   El Manlleu, que no patia en defensa, va intentar controlar els temps del partit i intentar sentenciar l'enfrontament, però costava generar accions de perill. Quan semblava que no hi hauria temps per més i els d'Albert Santanera i Nil Tomàs sumarien els tres punts, a l'últim segon, a l'última jugada, el visitant Tejedo es va fer amb una pilota dins l'àrea d'Iván i el va superar amb un xut per sota les cames. Gerro d'aigua freda per un Manlleu que afronta l'aturada de quinze dies de la competició abans de jugar, a la pròxima jornada, al camp del Can Vidalet.