25 d'abril de 2024

La revista El Ter de desembre sortirà aquest divendres

La publicació es podrà trobar als quioscos, llibreries i a la redacció de Ràdio Manlleu i elter.net

elter.net 4 de desembre de 2018 a les 10:57
Portada del número 163 de la revista El Ter | elter.net

El número 163 de la revista El Ter ja està a punt de sortir al carrer. Una vintena de col·laboradors han participat d'aquesta edició que de nou recollirà tot de continguts relacionats amb la ciutat.


Com ja és costum en aquestes dates la publicació comptarà amb el dossier del Badanadal, un recull de totes les activitats que a partir del 8 de desembre fins al 7 de gener s'organitzaran majoritàriament a la Plaça Fra Bernadí.


En aquesta edició hi haurà les seccions fixes com l'article del Museu del Ter, en aquest cas titulat "Els represaliats del franquisme a Manlleu", l'article literari, a càrrec de Sergi Oliva, i els dossiers d'esports. Enguany l'entrevista en profunditat serà amb l'actriu i model manlleuenca Laia Rovira. Dídac Gelabert, coordinador de la revista El Ter, destaca el reportatge sobre la reobertura del Teatre Centre, tancat des del 2006, per la seva actualitat, i articles més breus com el que ha realitzat Ramon Anglada sobre els pisos ocupats.


El proper divendres ja es podrà trobar la revista El Ter als quioscos, llibreries i a la redacció de Ràdio Manlleu i elter.net amb un preu de 4 euros. Els subscriptors rebran el seu número a domicili.

Etiquetes:
Cultura