25 d'abril de 2024

Manlleu torna a reconèixer als seus esportistes

Més de 50 persones seran premiades pels seus èxits esportius

Albert Vilella 5 de desembre de 2018 a les 14:56
Celebració dels Premis al Mèrit Esportiu manlleuenc 2017 | elter.net

Avui s'entreguen els Premis al Mèrit Esportiu manlleuenc 2018 al teatre de l'Escola Puig Agut, a partir de 2/4 de 9 del vespre. Aquests premis són un reconeixement a tots aquells esportistes o equips esportius que hagin aconseguit èxits durant la temporada 2017 - 2018. També es premiarà a aquelles persones que hagin fet alguna aportació important a favor de l'esport manlleuenc.


L'acte comptarà amb l'assistència de l'alcalde de Manlleu, Àlex Garrido, el regidor d'Esports, Enric Vilaregut, i el tècnic de l'àrea d'esports de l'ajuntament de Manlleu, Enric Mayo. Enguany l'acte ha canviat d'ubicació i de dates perquè no s'organitza la cursa 4xM, emmarcada dins la Festa de l'Esport. Degut això, es va decidir fer un canvi de format, mantenir el Mèrit Esportiu, però enlloc de celebrar-lo el setembre, passar-lo a finals d'any.


En total hi ha una cinquantena de persones premiades. Per fer la selecció, tant en esports col·lectius com individuals, es valora, per exemple, aquells equips o persones que hagin sigut campions de la seva lliga o que hagin aconseguit un ascens de categoria. A part dels èxits esportius, també es dóna veu a les entitats i es premia a aquelles persones que col·laboren en l'esport manlleuenc de manera més anònima.


L'acte està obert a tota la població i des de l'organització dels Premis al Mèrit Esportiu manlleuenc 2018, s'anima a assistir-hi.

Etiquetes:
Esports