27 d'abril de 2024

El CP Manlleu aconsegueix la victòria contra el Barça Lassa (2-3)

Pol Molas, Arnau Pradell i Santi Teixidó van ser els encarregats de marcar els gols que van donar la victòria a l'equip

elter.net 9 de desembre de 2018 a les 19:27
Celebració de l'equip manlleuenc per la victòria | CP Manlleu

La vuitena jornada de l'OK Lliga Plata ens portava aquest cap de setmana el partit que enfrontava el Barça Lassa i el CP Manlleu (2-3). El conjunt blaugrana va marcar primer amb un gol de Miguélez, però l'equip manlleuenc es va anar trobant més a gust a mesura que passaven els minuts i va aconseguir capgirar el resultat.

Amb el 0 a 1 al marcador el Manlleu va tornar del descans amb energies renovades i amb ganes de remuntar el partit. Una diana de Pol Molas aconseguia l'empat i encetava un segon temps molt més ofensiu que el primer. El cap de pocs minuts, era Arnau Pradell qui s'encarregava de marcar el segon gol i posar a l'equip local per davant. Amb aquest resultat, els manlleuencs van voler calmar el partit, però tot i això, quan faltaven cinc minuts per acabar, Santi Teixidó encara va marcar un gol més per l'equip de casa. Quan ja semblava que aquest seria el resultat definitiu, Miguélez va tornar a sorprendre amb una diana que posava emoció als últims instants de l'enfrontament. Amb el 2 a 3 i amb l'àrbitre a punt de xiular el final del partit, Nil Gamissans fa fallar una falta directa que hagués augmentat la diferència de gols, però que al final no va ser necessària.