26 d'abril de 2024

L'Hospital Sant Jaume i la Residència Aura celebren la Festa del Voluntariat

Es reconeixerà la imprescindible tasca dels voluntaris i es farà una crida per aconseguir-ne de nous

elter.net 10 de desembre de 2018 a les 10:13
Voluntaris reconeguts en una edició anterior | elter.net

Durant tot el matí d’aquest dimarts 11 de desembre se celebra la Festa del Voluntariat a l’Hospital Sant Jaume i la Residència Aura de Manlleu. L’objectiu és reconèixer la tasca dels voluntaris actuals, al mateix temps que se’n vol captar de nous.


L’acte començarà a les 11 del matí amb l’obertura a càrrec de la Doctora Isabel Ramon, responsable del programa de responsabilitat social corporativa del Consorci Hospitalari de Vic. Seguidament, es farà l’agraïment als voluntaris del curs 2017-2018 a càrrec de la Sra. Tina Vivó, treballadora social del Consorci. L’acte avançarà amb l’entrega d’obsequis als voluntaris i entitats presents a l’acte, la foto de grup i, finalment, ball i música amb un concert de Joan Usart.


El suport que realitzen els voluntaris és fonamental, completant la tasca que realitzen els professionals i és per això que aquest dimarts tindran el seu reconeixement a la sala d’actes de l’Hospital Sant Jaume en un acte obert a tothom. La majoria d’aquests voluntaris i voluntàries han rebut formació específica d’iniciació al voluntariat.

Etiquetes:
Societat