26 d'abril de 2024

El Teatre Centre obrirà les portes el pròxim 28 de desembre

Es realitzarà un espectacle teatralitzat on es podrà accedir amb unes invitacions que s'han de recollir prèviament

elter.net 12 de desembre de 2018 a les 10:27
Un operari treballant a la façana del reformat Teatre Centre | JM Costa

El pròxim 28 de desembre obrirà de nou les portes el reformat Teatre Centre. Ho farà amb un espectacle teatralitzat a càrrec de la companyia del teatre i ho farà davant un públic limitat que podrà viure aquest moment tan esperat per la ciutat i la seva cultura.


L’any 2006 es van iniciar les obres i va començar el projecte de reforma del Teatre Centre, però problemes de finançament i de fallida de l’empresa constructora van provocar tot el retard. Enguany, des de la Generalitat es van comprometre a reobrir el Teatre el 2018 i així serà, concretament el dia 28 de desembre i a més a més amb la presència confirmada de la consellera de cultura, Laura Borràs.


L’Associació Teatre Centre presentarà el “Gran espectacle teatralitzat de portes obertes del Teatre Centre”, el qual no han desvetllat encara en què consistirà però el que es coneix és que començarà al carrer, concretament a les Tres Creus (19:30 h), on els actors i actrius acompanyaran el públic dins el nou teatre. Els que vulguin assistir a l’espectacle hauran de recollir prèviament una invitació, ja que l’aforament és limitat, i ho podran fer a Can Puget del 17 al 21 de desembre, en horari de 8 a 15 h. Se’n podran recollir quatre per persona com a màxim.


Com que l’aforament és limitat s’habilitarà, a l’Auditori de l’antiga Caixa de Manlleu, un lloc per poder seguir l’espectacle. L’accés serà gratuït però també cal passar per Can Puget a recollir la invitació. Per tothom qui no pugui assistir a l’espectacle, l’endemà, el 29 de desembre, es farà una jornada de portes obertes per veure les parts acabades de l’equipament.

Etiquetes:
Cultura