24 d'abril de 2024

S'instal·laran càmeres de seguretat a diferents zones de Manlleu

Les primeres que entraran en funcionament seran les que estan instal·lades a la plaça Fra Bernadí

elter.net 12 de desembre de 2018 a les 12:33
S'està estudiant de posar càmares a diferents zones del municipi | elter.net

El passat diumenge, més d’un centenar de veïns de la ciutat es van concentrar davant l’Ajuntament de Manlleu per protestar sobre l’augment de robatoris, especialment a vehicles, i la sensació "d’inseguretat", com alguns d’ells comentaven, que estan vivint a la ciutat les últimes setmanes.


Els regidors Rafa Cuenca i Carme Trillas es van reunir amb ells a la sala de plens i van escoltar les preguntes, opinions i demandes dels ciutadans. A l’informatiu "Manlleu al dia" d’aquest dimarts vam parlar amb la regidora de la Policia Local, entre d’altres, que ens va explicar que s’està estudiant la possibilitat de col·locar càmeres de seguretat a diferents zones de Manlleu, no per “observar els ciutadans", sinó per "tenir un control de l’entrada i sortida de persones i vehicles de la població".


Les primeres que entraran en funcionament seran les que estan instal·lades a la plaça Fra Bernadí i posteriorment, se’n col·locaran a diferents localitzacions que encara s’estan estudiant. La Policia Local serà qui tindrà accés a aquestes gravacions i els serà un suport per realitzar les seves funcions.


Concentració per demanar solucions


En una trobada casual i sempre amb un to de cordialitat, més d’un centenar de persones van exposar davant els regidors el seu malestar o preocupacions de cara als robatoris i incidents que es produeixen a peu de carrer. El més habitual és el trencament de vidres dels cotxes a diferents aparcaments de la ciutat.


Van sortir diferents temes sobre la taula els quals des de les regidories també comparteixen preocupació. Trillas va recalcar que els agents de la Policia Local patrullen amb insistència i "intervenen en diferents situacions conflictives" encara que “no tenim una vareta màgica” per evitar tots aquests problemes. No obstant això, va fer una crida a tota la ciutadania demanant la seva col·laboració, per petita que sigui, perquè és molt important també per les bones actuacions policials i per evitar aquests actes delictius o vandàlics.


Recupera al següent enllaç l'entrevista sencera a la regidora Carme Trillas:


Etiquetes:
Societat