23 d'abril de 2024

La millor boxa amateur arriba al Pavelló Municipal d'Esports

El Hook School col·labora en l'organització dels XCII Campionats de Catalunya en categories júnior, jove i sènior

elter.net 13 de desembre de 2018 a les 16:36
El passat mes de maig es va disputar una vetllada al Pavelló | Facund Pérez

Multitud d’esportistes de clubs d’arreu de Catalunya participaran aquest dissabte, 15 de desembre, als XCII Campionats de Catalunya de Boxa Amateur i Campionats Promeses 2018 en categories júnior, jove i sènior que es disputaran al Pavelló Municipal d’Esports. Es trobaran a Manlleu per gaudir d’una vetllada intensa i que s’allargarà des de les 10 del matí i durant tot el dia.


Un dels principals atractius locals de la jornada serà la participació de la boxejadora del Hook School, Benedetta Marchegiani, que podria aconseguir, a casa, el seu quart campionat de Catalunya consecutiu. Es disputaran les modalitats masculina i femenina, categories sènior i amb una experiència mínima de cinc combats.


La jornada servirà per designar els nous campions en l’àmbit català i els espectadors podran gaudir d’un bon espectacle i poc habitual a la ciutat. L’entrada per veure els campionats de Catalunya serà gratuïta, però durant la jornada es realitzaran iniciatives per destinar tots els beneficis a La Marató de TV3.


A continuació pots escoltar l'entrevista a Mohamed El Idrissi, del Club Hook School, on explica el que es podrà veure aquest dissabte al Pavelló Municipal d'Esports de Manlleu:


Etiquetes:
Esports