25 d'abril de 2024

Més d'una vintena d'actes a la festa solidària de Manlleu per la Marató de TV3

La ciutat viurà un cap de setmana intens amb multitud d'activitats per col·laborar amb la causa

elter.net 13 de desembre de 2018 a les 18:18
La plaça, plena a l'edició de l'any passat | elter.net

Aquest pròxim diumenge 16 de desembre se celebra una nova edició de la Marató de TV3, una jornada solidària que enguany està destinada a la investigació del càncer. Un any més, Manlleu es bolca amb la causa i organitza un gran nombre d’activitats que s’allargaran durant tot el cap de setmana.


Aquest divendres la música serà protagonista, amb ells combos de les escoles de música de Manlleu, Gurb, Taradell i Tona que actuaran a l’Ateneu (20 h). L’endemà, dissabte, al Bar Brindis (22 h), concert solidari amb Ricky Man i una entrada solidària obligatòria de 3 euros que inclou consumició. Abans, al Casal Cívic Frederica Montseny es farà un concert de cant coral amb les corals del Ges, Arrels, Veus del Ter i de l’Institut del Ter.


El gruix de les activitats de la festa solidària Manlleu amb la Marató es realitzaran el pròxim diumenge 16 de desembre. Entre les proves més multitudinàries les quals les inscripcions gairebé ja estan tancades són la cursa de 10 quilòmetres que organitza l’Olímpic Manlleu i la “masterclass” d’spinning a la plaça Fra Bernadí, dues activitats que començaran a les 11 del matí.


El Club Tennis Manlleu, l’actuació dels Nyerros de la Plana, el partit de veterans del FC Barcelona de bàsquet, la tómbola solidària o la donació de sang seran algunes de les activitats que també es faran diumenge per donar suport a la Marató de TV3. Podeu consultar totes les activitats a la pàgina web de l’Ajuntament de Manlleu.


Recupera a continuació l'entrevista al responsable de l'organització dels actes de la Marató de TV3 a Manlleu, Joan Hernández: 


 


Etiquetes:
Societat