L'AEC Manlleu visita el Can Vidalet després de quinze dies de descans

El femení visita el Porqueres en un duel on els números indiquen màxima igualtat

elter.net 14 de desembre de 2018 a les 18:31
Marçal, golejador al darrer partit contra l'Argentona | Raimon Roma

El pont de la Puríssima va aturar la competició a Primera Catalana i aquest diumenge, el primer equip de l’AEC Manlleu torna a disputar un partit i ho farà a domicili, al camp del Can Vidalet, amb l’objectiu de tornar a guanyar sis jornades després de l’últim triomf.

L’equip arriba dos empats consecutius, a Banyoles (0-0) i davant l’Argentona (1-1). Aquest últim especialment dolorós, perquè els maresmencs, cuers, van empatar al Municipal a l’últim segon de l’enfrontament. L’equip ha tingut uns dies de descans per carregar piles i tornar amb més força per afrontar el que serà l’últim desplaçament del 2018. Els entrenadors Albert Santanera i Nil Tomàs recuperen Fredi per jugar a Esplugues de Llobregat, mentre que Pau Franquesa i Raúl Campayo seran baixa.

Al Municipal d’El Molí d’Esplugues de Llobregat es trobaran dos equips necessitats. Si els manlleuencs fa sis jornades que no guanyen, els del Baix Llobregat encadenen cinc derrotes consecutives que han frenat en sec el seu bon inici de campionat. A casa han guanyat dos partits dels set que han disputat encara que només en una ocasió s’han quedat sense marcar.

El femení busca allargar la bona dinàmica de resultats a Porqueres

Dues victòries i dos empats és el balanç de l’AEC Manlleu a les últimes quatre jornades consecutives. L’equip entrenat per Jordi Devesa torna a competir després de descansar quinze dies i ho farà a domicili, concretament al camp del Porqueres (Diumenge, 16 h).

Amb 18 punts, les manlleuenques viuen còmodament instal·lades a la cinquena posició de Preferent, mentre que les del Pla de l’Estany, amb dos punts menys, són vuitenes. Un dels principals perill per l’AEC Manlleu és que jugaran a un estadi on aquesta temporada només un equip ha estat capaç de guanyar. Les gironines han cantat victòria quatre vegades a casa, mentre que també hi ha empatat un partit. Així doncs, es tracta d’un camp complicat si ens fixem amb els números d’aquest inici de curs.

Devesa no podrà comptar amb la defensa Estel del partit, mentre que un parell de jugadores també arrosseguen molèsties físiques encara que no estan descartades pel duel. Les manlleuenques es mostren motivades per tornar a jugar i per seguir amb aquesta bona dinàmica de resultats.