23 d'abril de 2024

Ja estan obertes les inscripcions pel Manlleu Film Festival 2019

Els participants podran optar a premis dotats amb 1200 euros i 600 euros

elter.net 15 de desembre de 2018 a les 15:40
MATRIA, d'Álvaro Gago, premiat del Manlleu Film Festival 2018 | C. Navarro GFM

El període d’inscripció per la 17a edició del Manlleu Film Festival s’ha obert aquesta setmana i romandrà així fins al 18 de febrer del 2019. Aquells interessats s’hi poden apuntar a través de les pàgines web de filmfreeway i festhome.


Enguany el festival valorarà aquells curtmetratges que no superin els 25 minuts, que hagin estat presentats a partir de l’1 de gener de 2018 i que explorin els límits entre la ficció i la no-ficció. Tots aquests competiran en una de les tres categories que ofereix el festival: International competition, Nacional competition i Osona competition. En totes les categories es valorarà qualsevol gènere cinematogràfic i l’única diferència per classificar els curtmetratges serà el país de producció o de co-producció d’aquest.


El Manlleu Film Festival se celebrarà de l’11 al 14 de juliol de 2019 i durant aquests dies es projectaran tots aquells curtmetratges que s’hagin presentat. L’últim dia del certamen el jurat d’aquesta edició repartirà entre els guanyadors premis dotats amb 1200 euros per les categories internacionals i nacionals, i un premi de 600 euros pels guanyadors de la categoria d’Osona.


Tot i que la data d’inscripció és la mateixa per a tothom, la d’entrega dels curtmetratges varia segons la categoria. Per a més informació sobre les bases, les podeu consultar a la pàgina web oficial del Manlleu Film Festival 2019.

Etiquetes:
Cultura