25 d'abril de 2024

Falta poc per poder recollir les invitacions per la reobertura del Teatre Centre

Com que l'aforament del teatre és limitat, s'habilitarà l'Auditori de l'antiga Caixa de Manlleu per seguir l'espectacle

elter.net 16 de desembre de 2018 a les 10:27
Últims preparatius per la reobertura del Teatre Centre el 28 de desembre | JM Costa

El proper dilluns 17 de desembre ja es podran recollir les invitacions per l’espectacle que es representarà el dia 28 d’aquest mes i que reobrirà el Teatre Centre de Manlleu. Per aquesta ocasió tan especial, la companyia del teatre ha preparat el “Gran espectacle teatralitzat de portes obertes del Teatre Centre”, el qual no han desvetllat encara en què consistirà.


L’única informació que es té de la representació és que començarà al carrer, concretament a les 19:30h a les Tres Creus, i que els actors i actrius acompanyaran el públic dins el nou teatre.     


Els que vulguin assistir a l’espectacle hauran de recollir prèviament una invitació, ja que l’aforament és limitat, i ho podran fer a Can Puget del 17 al 21 de desembre, en horari de 8 a 15h. Se’n podran recollir quatre per persona com a màxim.


Com que l’aforament és limitat s’habilitarà, a l’Auditori de l’antiga Caixa de Manlleu, un lloc per poder seguir l’espectacle. L’accés serà gratuït però també cal passar per Can Puget a recollir la invitació. Per tothom qui no pugui assistir a l’espectacle, l’endemà, el 29 de desembre, es farà una jornada de portes obertes per veure les parts acabades de l’equipament.

Etiquetes:
Cultura