26 d'abril de 2024

L'AEC Manlleu compta els minuts per assegurar l'empat contra el Can Vidalet (0-0)

La millor oportunitat del partit va ser una rematada d'Isaac Aguilar que tot i això no va aconseguir trencar el marcador

elter.net 16 de desembre de 2018 a les 15:29
L'AEC Manlleu empata contra el Can Vidalet (0-0) | AEC Manlleu

El primer equip de l’AEC Manlleu es va enfrontar aquest diumenge contra el Can Vidalet, un partit que podia servir trencar la mala ratxa de derrotes i empats que porta l’equip manlleuenc en les darreres jornades. Des del principi, però, el Can Vidalet va dominar el partit i al final el Manlleu va voler assegurar un empat que va costar d’aconseguir.

A la primera part, el Manlleu va tenir molt poca presència i va haver d’entomar les constants arribades de l’equip rival. La més clara de totes, una oportunitat claríssima al minut 30 que Iván González va salvar providencialment i que va aconseguir enviar la pilota a córner. Amb poca resposta de l’equip manlleuenc, l’empat començava a semblar un bon resultat final.

A la segona part la dinàmica no va canviar, ofensivament el Can Vidalet va seguir sent molt superior i la única jugada de perill que va crear el Manlleu va ser el minut 85 amb una rematada d’Isaac Aguilar, després d’un córner. Amb aquesta poca iniciativa a l’atac, els últims minuts Albert Santanera i Nil Tomàs van apostar per una defensa de cinc, amb tres centrals i dos laterals, per assegurar el resultat.

D’aquesta manera el Manlleu suma un altre jornada sense tastar la victòria i ja en van set, amb tres empats consecutius. La pròxima jornada de Primera Catalana enfrontarà l’equip manlleuenc contra un rival directe, la Jonquera.