25 d'abril de 2024

El CP Manlleu continua esclafant rivals

Les d'Arnau Casanovas van fer un partit molt seriós a la pista del Bigues i Riells (1-6) i segueixen intractables

elter.net 17 de desembre de 2018 a les 11:22
Anna Casarramona, en acció a la pista del Bigues i Riells | CP Manlleu

Una jornada més l’equip sènior femení del CP Manlleu va guanyar el seu partit a l’OK Lliga i ho va tornar a fer amb una golejada. Aquesta vegada, la víctima va ser el Bigues i Riells, sisè classificat, i el resultat va ser d’1 gol a 6 favorable a les d’Arnau Casanovas.

La victòria va ser còmode per les manlleuenques, que van tornar a evidenciar la seva gran capacitat per perforar la porteria contrària. Amb les sis dianes a la pista del Bigues i Riells, el Manlleu ja suma 58 gols en 8 partits, unes xifres estratosfèriques que permeten, amb el resultat de dissabte, que l’equip recuperi el lideratge de l’OK Lliga que fins al moment estava en mans del Gijón.

A la primera part, les dianes de Casarramona, Peke i Nara López permetien al conjunt groc i vermell marxar amb un 1 a 3 favorable al marcador i a la represa, novament Peke i López i un altre gol d’Ona Castellví permetien a l’equip osonenc guanyar amb un 1 a 6 al marcador. El resultat podria haver estat més ampli, però la portera local, Christina Klein, va estar encertada tot i treure sis vegades la pilota del fons de la seva porteria. Set victòries i un empat en vuit partits mantenen el Manlleu al capdavant de l’OK Lliga a l’espera de jugar, dissabte, l’últim compromís del 2018 contra el Citylift Girona.