27 d'abril de 2024

El POUM, llest per la seva aprovació inicial

La primera fase del Pla d'Ordenació Urbanística Municipal prosperarà a l'últim ple del 2018

elter.net 17 de desembre de 2018 a les 12:27
Aquest dimarts se celebrarà l'últim ple del 2018 | elter.net

S’ha fet esperar però finalment el Pla d’Ordenació Urbanística Municipal de Manlleu passarà la seva aprovació inicial aquest mes de desembre. Els vots a favor de l’equip de govern i el PDeCAT, a priori, faran que prosperi aquest projecte de desenvolupament i creixement urbanístic de la ciutat els pròxims anys.


La falta d’informació i dades que va denunciar l’oposició i el petit endarreriment a l’hora de rebre la redacció del projecte van provocar que l’aprovació inicial del POUM, que apuntava al passat mes d’octubre, no es pogués realitzar. Aquest dimarts, al ple ordinari municipal de l’Ajuntament, l’últim del 2018, el Pla d’Ordenació serà el punt més important i concorregut de l’ordre del dia.


En aquest últim ple de l’any, que com cada mes podreu seguir en directe a través de Ràdio Manlleu, a part de l’aprovació inicial del POUM també passarà a votació l’aprovació definitiva del conveni sobre execució anticipada d’infraestructures entre l’Ajuntament i les persones propietàries dels terrenys inclosos dins l’àmbit afectat per la nova connexió amb l’Avinguda Pirineus.


També es presentaran dues mocions. La primera, de suport a la decisió dels presos polítics Jordi Turull, Jordi Sánchez, Josep Rull i Joaquim Forn d’iniciar una vaga de fam en denúncia a l’actuació del Tribunal Constitucional i la segona, que va ser retirada a última hora el darrer ple, una moció per un debat sincer amb la comunitat educativa sobre un nou marc regulatiu integral de l’espai del migdia als centres educatius de titularitat pública.

Etiquetes:
Política Municipal