27 d'abril de 2024

Mostra d'arbres reciclats a la plaça Fra Bernadí

Les entitats que han participat han comptat amb la deixalleria municipal per recollir materials usats per la fabricació

elter.net 18 de desembre de 2018 a les 13:11
Un dels arbres reciclats exposat a la plaça | Ajuntament de Manlleu

Des d’aquest passat cap de setmana i fins el pròxim 8 de gener, estaran exposats a la plaça Fra Bernadí 17 arbres de Nadal que s’han realitzat amb materials reciclats. Aquesta iniciativa va sorgir fa vuit anys de la Xarxa d’Escoles de Manlleu per la Sostenibilitat per fer més sostenible la decoració nadalenca.


La convocatòria, que es va obrir fa unes setmanes, estava oberta a qualsevol entitat, comerç, associació, família o escola de Manlleu, entre d’altres, i s’ha posat a la seva disposició els materials dipositats a la deixalleria municipal perquè els reutilitzessin en la fabricació de l’arbre de nadal reciclat.


En total s’han presentat 17 arbres en aquesta mostra de Nadal. Els fabricants han estat les escoles Puig-Agut, Quatre Vents, el Carme Vedruna, Pompeu Fabra, La Salle, l’Institut Antoni Pous, l’Institut del Ter, Casals Gràcia i les escoles bressol Colors i Picarols, la Llar Residència de Manlleu, la Residència Aura, el Centre de dia Josep Roqué, la deixalleria municipal, l’Associació Mares Món i el programa d’inserció PTT de Manlleu. Tots els arbres estan exposats sota les voltes de davant l’Ajuntament i es podran veure fins a principis de gener, concretament fins després de Reis.

Etiquetes:
Societat