24 d'abril de 2024

Servei de bus gratuït les nits de Nadal i Cap d'Any

La iniciativa l'organitza La Barretina i l'Ajuntament per anar i tornar de la carpa del Pavelló

elter.net 24 de desembre de 2018 a les 00:00
Carpa de La Barretina | Foto: @labarretinamanlleu

La organització La Barretina s’ocuparà un any més d’ambientar un espai festiu on passar la nit de Nadal i la de Cap d’Any, amb una novetat en la que també hi participa l’Ajuntament de Manlleu. Aquesta, és la constitució d’un bus gratuït que estarà disponible els dies 25 i 31 a la nit per tal de poder anar de diferents punts de la ciutat fins a la carpa del Pavelló, i més tard tornar.


En la ruta d’anada, el bus farà el següent recorregut començant per la parada del Passeig de Sant Joan (sud). Anirà a la Plaça Sanglas Alzina, després al Passeig de Sant Joan (nord), parc Àngela Roca, IES Antoni Pous i acabarà al Pavelló. Hi haurà dos horaris de sortida del bus, el primer serà a les dotze en punt de la nit, i la següent serà a les 2 de la matinada.


La ruta de tornada sortirà del Pavelló Municipal, i passarà per les següents parades en l’ordre següent: Passeig de Sant Joan (sud), Plaça Sanglas Alzina, Passeig Sant Joan (nord), parc Àngela Roca i IES Antoni Pous. Les sortides d’aquest bus serà el primer a les 4 de la matinada, i el darrer a les 6.

Etiquetes:
Societat