23 d'abril de 2024

Gerard Farrés comença una nova aventura al Dakar

Arrenca una nova edició del ral·li més dur del món i enguany el manlleuenc lluitarà per la victòria amb el seu «buggy»

elter.net 7 de gener de 2019 a les 10:48
Farrés, al costat del seu copilot, Dani Oliveras | Gerard Farrés

El ral·li Dakar comença aquest dilluns amb un recorregut de 2.000 quilòmetres per les dunes del Perú i enguany, el manlleuenc Gerard Farrés deixa enrere les motos per participar-hi a la categoria “Side by Side” de buggies. Ho fa, a més a més, amb un equip oficial de Can-Am, fet que atorga a Farrés opcions reals d’acabar cantant victòria el pròxim 17 de gener.


És un nou repte per Gerard Farrés que al costat del seu copilot, Dani Oliveras, buscaran fer un bon paper a la present edició amb un equip oficial  Can-Am, una de les marques més importants i reconegudes de la categoria. La primera etapa, que es realitzarà avui, portarà Gerard Farrés i la resta de pilots de la prova de la ciutat de Lima a Pisco, en una especial de 84 quilòmetres.


Farrés, que va finalitzar cinquè l’any passat i va pujar el podi, tercer, l’any 2017 a la categoria de motos, confia a fer un bon paper enguany amb el seu buggy, amb el qual té opcions reals d’aconseguir repetir podi com fa dos anys tot i la dura competència i la gran exigència que existeix al Dakar.

Etiquetes:
Esports