25 d'abril de 2024

CP Manlleu-Hockey Club Gijón: La final anticipada

Els dos grans favorits a aixecar la Copa d'Europa d'hoquei patins es troben a l'eliminatòria de quarts de final

elter.net 10 de gener de 2019 a les 18:08
Les manlleuenques buscaran un bon resultat per afrontar amb garanties la tornada | CP Manlleu

El Club Patí Manlleu té per endavant un 2019 ple de reptes i il·lusió. Després de l’aturada nadalenca, l’OK Lliga Femenina continua el seu camí. Ara bé, el Manlleu no reprendrà la competició domèstica aquesta setmana sinó que ho farà la setmana vinent perquè aquest dissabte té un compromís d’alçada: l’anada de quarts de final de la Copa d’Europa contra el Telecable Hockey Club de Gijón.


L’eliminatòria ha volgut que es disputi el que es pot considerar una final anticipada entre els dos equips favorits per aixecar la copa, un fet que obligarà el Manlleu a donar la seva millor versió per guanyar-se una plaça a la final a 4.


El tècnic del Manlleu, Arnau Casanovas, destaca la motivació de les seves jugadores a l’hora de començar aquest tram de la temporada amb un partit clau com el de Gijón. “Serà molt difícil. Són les actuals campiones d’Europa i tenim clar que és un partit de 100 minuts que es decidirà a la seva pista. Tenim clar que els reptes que ens hem posat aquest any són molt complicats i molt difícils però això ens injecta més motivació”, assegurava l’entrenador del conjunt manlleuenc.


El segon tram del curs sempre suposa l’arribada de la Copa de la Reina, un altre dels títols als quals opta el Manlleu. De moment, però, les mirades es troben en l’anada de quarts de final de la Copa d’Europa davant el Gijón, un partit que es jugarà a Manlleu aquest dissabte a les 6 de la tarda.

Etiquetes:
Esports