26 d'abril de 2024

El CP Manlleu fa un pas de gegant cap als quarts de final de la Copa d'Europa

Els gols d'Anna Casarramona, Laura Barcons, Maria Díez i Ona Castellví han donat la victòria a l'equip manlleuenc

elter.net 12 de gener de 2019 a les 20:48
Celebració del CP Manlleu després d'haver guanyat al Gijón (0-5) | David Osa

El Club Patí Manlleu va aconseguir superar aquest dissabte el primer esglaó per fer-se un lloc als quarts de final de la Copa d'Europa femenina. Aquest cap de setmana tornava a arrencar la màxima competició continental femenina amb un duel d'alçada que enfrontava dos equips que s'haguessin pogut trobar perfectament a la final: El CP Manlleu contra el Telecable Hockey Club de Gijón (5-0).

El partit va començar molt bé pels interessos manlleuencs, ja que només amb un minut jugat, Laura Barcons va encetar el marcador amb un xut des de mitja pista que va entrar per l'escaire. Durant els següents minuts els dos equips van tenir oportunitats, però de nou era Laura Barcons qui aconseguia fer diana al minut 15 de partit. Amb aquest resultat de 2 a 0 favorable al Manlleu es va arribar al descans.

La segona part del partit va començar amb la mateixa intensitat que la primera. Anna Casarramona va ser l'encarregada de marcar el tercer pel Manlleu que, tot i el resultat, no es va relaxar en cap moment. El Guijón també ho va intentar i va tenir les seves ocasions de gol, però la portera del Manlleu, Maria Ballesta, va evitar amb molt d'encert que aquestes oportunitats es convertissin en gols. El minut 10 de la segona part Ona Castellví va marcar el quart i, finalment, Anna Casarramona va posar el 5 a 0 al marcador definitiu.

Tot i el resultat final, el partit va estar molt igualat, amb moltes ocasions pels dos conjunts, que el CP Manlleu va saber aprofitar millor. El partit de la tornada es jugarà el dissabte 16 de febrer.