26 d'abril de 2024

Paco Zambrana, candidat a l'alcaldia de Manlleu per «Som Identitaris»

El partit que lidera Josep Anglada escull l'ex caporal de la Guàrdia Urbana per «ser la gran sorpresa a les eleccions»

elter.net 14 de gener de 2019 a les 13:11
Paco Zambrana, a l'esquerra, al costat del líder del partit, Josep Anglada | Som Identitaris

El mateix Zambrana ho va assegurar fa uns dies a les xarxes socials i aquest cap de setmana el partit ho va confirmar. L’excaporal i cap de la Unitat d’Informació i Prevenció de Manlleu, Paco Zambrana, és oficialment candidat a l’alcaldia de la ciutat pel partit “Som Identitaris”, present al consistori de Vic amb el seu líder, Josep Anglada,  com a regidor.


Zambrana és una persona coneguda a Manlleu per les seves tasques al cos policial. Als seus 61 anys, fa tot just uns dies que es va jubilar i ara ha decidit fer el salt a la política i presentar-se a les eleccions del mes de maig. En declaracions distribuïdes pel partit, Zambrana s’ha mostrat “molt il·lusionat” per continuar servint, encara que sigui a través de la política, a tots els manlleuencs. Anglada, per la seva part, ha manifestat que el candidat “serà la gran sorpresa a les eleccions manlleuenques i té capacitat per tornar a il·lusionar a uns ciutadans decebuts amb la política municipal de Manlleu”.


El partit “Som Identitaris” neix després de la dissolució de “Plataforma per Catalunya” i es caracteritza per donar “prioritat als de casa i no als immigrants” i “oferir més seguretat ciutadana i un millor control de la immigració”.


Paco Zambrana (Som Identitaris) és el tercer candidat que es presentarà oficialment a les pròximes eleccions a Manlleu. Àlex Garrido (ERC) i Marta Moreta (PSC) també han anunciat oficialment la seva candidatura.

Etiquetes:
Política Municipal