24 d'abril de 2024

El catàleg de Xarxampa amplia les ofertes d'activitats

Un dels objectius és crear un espai d'intercanvi d'experiències sobre el rol educatiu de les famílies

elter.net 15 de gener de 2019 a les 19:27
Una de les activitats realitzades en trimestres anteriors | elter.net

Aquest mes de gener començar un nou trimestre d’activitats organitzades per Xarxampa, que amplia l’oferta del seu catàleg amb noves activitats d’aprenentatge vivencial per fer en família. Es realitzaran actes a partir d’aquest 19 de gener fins al pròxim 21 d’abril.


L’objectiu de les activitats, que s’inicien aquest gener amb l’hora del conte, a la Biblioteca, una xerrada sobre amenaces i riscos en l’ús d’internet i les xarxes socials i també un circ en família, és donar resposta a les qüestions educatives que interessen i, al mateix temps, crear un espai de diàleg i d’intercanvi d’experiències sobre el rol educatiu de les famílies.


Al mes de febrer serà el torn per l’hora del conte en anglès, la projecció d’un documental que planteja un debat sobre el model de l’escola a la nostra societat o un taller familiar de cuina saludable. Al març, es realitzaran dues xerrades d’orientació familiar i sobre l’adolescència. Finalment, a l’abril, el protagonisme serà pels tallers i, a l’últim dia, el 21 d’abril, es farà una cantada de caramelles a la plaça Fra Bernadí.


Per més informació visiteu la pàgina web de l’Ajuntament de Manlleu o envieu un correu electrònic a educacio@manlleu.cat. Totes les activitats són gratuïtes.

Etiquetes:
Societat