25 d'abril de 2024

Manlleu Galeria d'Art tanca amb èxit la seva cinquena edició

S'han exposat vint obres d'art contemporani a onze aparadors de locals buits de la ciutat

elter.net 16 de gener de 2019 a les 11:02
Una de les obres exposades | Constanci Navarro

El passat 8 de gener va finalitzar la cinquena edició del Manlleu Galeria d’Art, un projecte realitzat entre l’Oficina de Promoció Econòmica de l’Ajuntament i l’agència creativa Arkham Studio que utilitza els aparadors de locals comercials buits de la ciutat per exposar obres d’art contemporani. Una galeria al carrer que posa l’art a l’abast de la població i que dona visibilitat a espais per la seva compra o lloguer.


L’exposició, que es va inaugurar el 27 d’octubre de l’any passat, ha comptat amb 11 locals, un dels quals s’ha llogat i hi han participat 16 artistes, que han exposat un total de 20 obres, dues de les quals finalment s’han venut. La mostra ha tingut una gran afluència de públic i Pol Robles, de l’agència Arkham Studio, destaca que “hi ha hagut una gran afluència de públic” i que “és important comprovar que els objectius es compleixen”, parlant del local llogat i les obres venudes.


Manlleu Galeria d’Art també oferia la possibilitat de fer visites guiades pels comissaris de l’exposició, que permetien al públic conèixer en profunditat les obres i els espais d’aquesta cinquena edició.

Etiquetes:
Cultura