25 d'abril de 2024

Es tornen a posar en marxa les obres de la passera

La connexió entre la zona de l'Embarcador i la Devesa hauria de finalitzar en pocs mesos

elter.net 18 de gener de 2019 a les 13:06
Les obres de la passera ja estan en marxa | elter.net

Aquest dimarts es va començar a treballar en l’edificació de la passera que connectarà la zona de l’Embarcador del Ter amb la Devesa. Unes obres que ja estan en marxa i que s’allargaran pocs mesos si les condicions meteorològiques ho permeten.


Aquest darrer punt és important, perquè al mes d’octubre de l’any passat, quan es van ficar les màquines dins el riu i es va començar a treballar, va arribar un fort episodi de pluges que va obligar a suspendre tots els treballs. És més, la pujada del cabal del riu va enviar en orris tot el treball que s’havia fet prèviament. La meteorologia també va privar que aquest projecte comencés mesos enrere, concretament el febrer del 2018, que era quan estava previst que s’iniciés.


Ara, gairebé un any després, s’han reactivat unes obres que construiran una passera de 73 metres de llargada, gairebé 3 i mig d’ample i que comptarà amb una reixa metàl·lica perquè serà inundable. Recordem que s’hi podrà passar a peu, amb bicicleta i, excepcionalment, amb cotxe.

Etiquetes:
Societat