26 d'abril de 2024

L'AEC Manlleu comença la segona volta de Primera Catalana a Palamós

El femení també inicia el segon tram del campionat de lliga i ho farà a l'Olímpic de Terrassa

elter.net 18 de gener de 2019 a les 18:42
Els manlleuencs buscaran els tres punts a Palamós | Raimon Roma

Aquest diumenge comença la segona volta del campionat de lliga pels tres equips sèniors de l’AEC Manlleu: el primer equip visita el camp del Palamós, el filial juga al camp del líder, el Voltregà i el femení començarà el segon tram de Preferent a l’Olímpic de Terrassa.


Sense Kako, el qual l’expulsió del passat cap de setmana li ha costat quatre partits de sanció, el primer equip es desplaça fins al Baix Empordà per jugar al camp del Palamós (Diumenge, 12 h). Els manlleuencs, tot i que només han guanyat un dels últims nou partits, acumulen cinc jornades consecutives sense conèixer la derrota i voldran, com a mínim, seguir aquest camí en el primer duel de la segona volta. Adam i Pau Franquesa, lesionats, tampoc podran formar part de la partida, mentre que torna a l’equip David Payán després de complir un partit de sanció.


El rival del Manlleu aquest cap de setmana, el Palamós, va sortir escaldat del Municipal d’Esports al primer partit del curs (4-1) i ara afronta el duel de tornada amb quatre punts més que els osonencs, 27. El conjunt entrenat per Javi Salamero va perdre el passat cap de setmana a casa davant el Llagostera ‘B’ (1-2) i el seu màxim perill és el davanter Pepu Soler, que amb 16 gols és el màxim golejador de la categoria. Adri Salas, sancionat, no estarà disponible pels gironins.


El femení viatja a Terrassa amb nombroses baixes


Si la setmana passada el Manlleu visitava i guanyava al camp de l’Atlètic Vilafranca amb un equip de circumstàncies a causa de les baixes, una setmana després la situació no s’ha normalitzat. Aquest diumenge (13 h), l’equip de Jordi Devesa visita l’Olímpic de Terrassa per jugar contra l’equip egarenc en el primer duel de la segona volta de la lliga.


La victòria contra el conjunt vilafranquí i totes les adversitats de fa una setmana va donar moral a un equip tocat per les baixes. Tot i que aquesta setmana els tècnics recuperen Estel, perden Júlia Díaz per sanció, Míriam per motius laborals i Berta Güell per lesió. No obstant això, pujaran dues jugadores del juvenil per acabar de completar la convocatòria i donar un cop de mà al sènior.


El Terrassa, rival aquest diumenge, porta bons records al conjunt manlleuenc perquè fa tot just una volta va ser la primera victòria de la història de l’AEC Manlleu a la categoria (1-0). Uns mesos després, les osonenques encaren el duel amb 21 punts, quatre més que el conjunt vallesà, que és desè a la classificació amb 17 punts. Les egarenques encadenen tres derrotes consecutives i exigiran al màxim al Manlleu per escapar-se de la zona problemàtica de la taula classificatòria.

Etiquetes:
Esports