26 d'abril de 2024

L'AEC Manlleu, contra mar i marea (2-1)

El primer equip marxa derrotat de Palamós en un partit amb diverses polèmiques arbitrals

Raimon Roma 21 de gener de 2019 a les 12:44
El manlleuenc Campayo, amb la pilota controlada | Raimon Roma

Dura derrota del primer equip de l’AEC Manlleu al camp del Palamós. El conjunt manlleuenc no mereixia marxar amb les mans buides del Baix Empordà, però entre les decisions arbitrals, el desencert i el davanter local Pepu Soler el conjunt osonenc va tornar cap a casa amb la setena derrota de la temporada.


La primera meitat a l’estadi Municipal de Palamós del Manlleu va ser molt bona. Contenint a un rival amb grans jugadors però amb dificultats per jugar, els manlleuencs van dominar els primers 45 minuts i van tenir nombroses oportunitats de gol. La primera, al minut 16, i va acabar al fons de la xarxa. Una falta servida per Payán la pentinava Raül Garcia i Mia Valls, molt atent, posava la punta de la bota per marcar el gol manlleuenc. Poc després, el mateix davanter va tenir el 0 a 2, però el seu cop de cap es va estavellar al travesser. El Palamós, al primer temps, va perdonar en una clamorosa acció de Pepu Soler, que va errar sense porter, i un xut d’Alexis que va rebutjar Iván, van ser les dues arribades de més perill davant una sòlida defensa manlleuenca.


Al primer temps el partit es va començar a escalfar. Picabaralles per part de jugadors de totes dues bandes que l’àrbitre no va saber aturar, fet que va succeir en alguns minuts de la segona meitat. Una possible agressió del local David Cano a Isaac va desencadenar una picabaralla que va acabar amb nombrosos sancionats. Després, Campayo perdonava el segon del Manlleu a un contraatac i, una altra manotada d’un jugador local en aquest cas a Marçal va acabar amb la jugada de l’empat a 1. El Palamós va tornar la pilota al conjunt manlleuenc, que l’havia enviat a fora perquè es pogués atendre a Marçal. L’acció va agafar desprevingut a Raül Garcia, la pilota va acabar als peus de Pepu Soler i Isaac va cometre penal. Segona targeta groga, els manlleuencs es quedaven amb 10 i Soler transformava la pena màxima.


Una pena màxima que incomprensiblement no va senyalar l’àrbitre uns minuts més tard a l’àrea palamosina. Aitor era derivat contundentment per un rival, cometent un clar penal però el col·legiat Martínez Baena no va voler xiular. I del possible penal manlleuenc al segon gol local, novament obra de Pepu Soler.


L’AEC Manlleu ho va intentar, amb 10, però van marxar de Palamós sense cap punt sota el braç. El pròxim diumenge reben la visita del Sant Cugat al Municipal d’Esports.


El femení va a remolc al camp del Terrassa (3-0)


Un matiner gol de la jugadora local Paula Boza van fer que l’AEC Manlleu anés sempre a remolc del Terrassa, en un duel on les manlleuenques arribaven amb nombroses baixes a la plantilla. L’equip entrenat per Jordi Devesa disputava el partit amb només onze jugadores del primer equip i Mariona Carrasco i Júlia Carrillo, del juvenil, han completat la convocatòria.


Les osonenques, tot i anar per darrere el marcador, van buscar l’empat i van tenir algunes ocasions per concretar-ho. No obstant això i en un partit on tampoc va faltar-hi la polèmica, les groc i vermelles no van trobar el camí de la porteria i ho van acabar pagant al tram final de l’enfrontament.


A un quart d’hora pel final, Paula Boza marcava el seu segon gol del matí i deixava el partit molt de cara pel conjunt egarenc, que sentenciava amb un gol de Valentina Berr a poc més de cinc minuts pel xiulet final de l’àrbitre. El pròxim cap de setmana les manlleuenques reben el Pontenc en el primer partit de la segona volta a casa.

Etiquetes:
Esports