24 d'abril de 2024

L'amic pirata de la Greta i la iniciativa de Roger Usart

Una nena de 3 anys s'inventa una cançó i el músic manlleuenc la fa viral a les xarxes socials

elter.net 21 de gener de 2019 a les 17:01
La Greta només té 3 anys | @RogerUsart

Al món de les xarxes socials hi ha molt espai per poder veure-hi coses meravelloses i una d’elles la protagonitza la Greta i l’ha fet viral el manlleuenc Roger Usart. Es tracta d’una nena de 3 anys que canta una cançó, inventada, sobre el seu amic pirata i ho fa mentre toca una guitarra adequada per la seva edat. 

El cantant manlleuenc, Roger Usart, company de feina de la mare de la Greta decideix publicar el vídeo al seu compte de Twitter i proposa un repte: fer volar lluny la cançó de la Greta convidant a músics, amics o desconeguts a versionar el “temazo”, com ell mateix menciona, de la jove.

Aquest fil es comença a fer viral i ja compta amb desenes de respostes en format vídeo d’artistes i altres usuaris que fan la seva pròpia versió de la cançó de la Greta. Rock, pop, metal, “indie”... per tots els gustos. S’hi han sumat artistes reconeguts com Els Catarres, Cesk Freixas, Pep Poblet o Roger Farré, cantant dels Gossos, entre d’altres. Aquest és el fil amb totes les versions que s'han realitzat fins el moment.

Etiquetes:
Societat