24 d'abril de 2024

Primera derrota del Manlleu a l'OK Lliga femenina (1-2)

Després d'aquesta derrota el Palau de Plegamans es col·loca líder a la classificació, però amb un partit més

elter.net 3 de febrer de 2019 a les 10:01
Jugada del partit entre el CP. Manlleu i el Palau de Plegamans | CP. Manlleu

El primer equip femení del Manlleu va caure aquest dissabte davant d'un excel·lent Palau de Plegamans. Els dos equips van disputar un partit molt intens, que va estar ple d'ocasions per les dues bandes.


Quan només s'havien disputat 9 minuts de la primera part, Maria Díez va marcar el gol de les manlleuenques amb un xut des de la frontal. Tot i això, el Palau en cap moment es va fer enrere i va seguir amb una pressió molt alta que va donar la possibilitat a Aina Florenza de posar l'empat al marcador al cap de vint minuts de joc, amb un xut dins l'àrea.


A la segona part el Manlleu semblava que tenia el control i que tard o d'hora marcaria el gol de la victòria, però finalment el Palau va ser més incisiu i va aconseguir superar a la portera manlleuenca, Maria Ballesta. El segon gol de l'equip visitant va arribar al minut 13 arran d'una pèrdua de pilota que va donar l'oportunitat a Aina Florenza de marcar-ne un altre.


El Manlleu va tenir més oportunitats i semblava que en qualsevol moment podia capgirar el partit, però els minuts van passar i l'equip local no va ser-hi a temps. Després d'aquesta derrota el Palau de Plegamans es col·loca líder a la classificació, però amb un partit més que el Manlleu. El pròxim partit serà el proper dissabte a casa contra las Rozas. 

Etiquetes:
Esports