24 d'abril de 2024

MÉS Manlleu i ERC uneixen forces per a les municipals del mes de maig

Es presentaran sota el nom de «ERC-Junts Fem Manlleu» i Garrido va apuntar que estan preparant una llista «molt potent»

elter.net 5 de febrer de 2019 a les 12:57
MÉS Manlleu i ERC es presentaran en una sola candidatura | elter.net

Esquerra Republicana de Catalunya i MÉS Manlleu van unir oficialment forces de cara les eleccions municipals del pròxim mes de maig. Actualment les dues formacions governen conjuntament a la ciutat i aquest dilluns van anunciar que es presentaran sota el nom de “ERC - Junts Fem Manlleu” a les pròximes eleccions.


“Tenim idees molt similars i volem el mateix per Manlleu. Tot i que no hi som, ens sentim formant part d’ERC”, va declarar Dolors Collell, que va sortir com a única regidora de MÉS a les eleccions del 2015 i que, després de marxar a treballar al Departament d’Educació de la Generalitat, va deixar el seu lloc a Rafa Cuenca, actual regidor de Promoció Social i Personal, Igualtat i Joventut.


A la presentació de la candidatura conjunta es va fer un repàs de la trajectòria de MÉS Manlleu a l’Ajuntament, així com es va anunciar que la formació política es dissoldrà. L’alcalde, Àlex Garrido, va anunciar que els dos grups comparteixen una idea de Manlleu “transformadora, per tothom i d’esquerres” i que després de treballar conjuntament en diferents projectes com “el PEC o la Xarxa d’Economia Social i Solidària” van veure que en qüestió de prioritats estaven totalment d’acord i per això van creure adequat “crear una llista molt potent de cara les pròximes municipals”.


Garrido també va anunciar que la llista de “ERC - Junts Fem Manlleu” per les eleccions municipals del mes de maig es podria fer pública entre finals de març i principis d’abril, just després de la visita del president del Parlament, Roger Torrent, a la ciutat.

Etiquetes:
Política Municipal