26 d'abril de 2024

La matriculació per a les activitats dels Centres Cívics de Vic supera totes les previsions

Més de 1.200 persones s'han inscrit en les activitats que es portaran a terme de gener a abril

El Ter 20 de gener de 2009 a les 16:39
Una activitats dels centres cívics de Vic
Aquest dissabte es van tancar les matriculacions per a les activitats que es fan als Centres Cívics de Vic i que comencen aquesta setmana. S'ha proposat una àmplia oferta de tallers per a totes les persones, grups i col·lectius de cara a aquest hivern, de gener fins a Setmana Santa.

Un total de 23 tallers diferents configuren l’oferta dels Centres Cívics d’hivern, 14 dels quals són novetat d’aquesta edició. A més, en aquest procés d’ampliació, també s’han obert tallers als matins, fet destacat, ja que fins ara tots s’havien impartit durant les tardes.

L’edició dels tallers de tardor va ser tot un èxit amb una participació de 659 persones que van matricular-se als tallers, però en aquesta edició d’hivern, s’han superat totes les expectatives i ha demostrat ser un èxit rotund. D’aquesta manera, l’oferta de cursos dels Centres Cívics mou un total de 1215 persones. D’altra banda, també és important destacar que hi ha una suma total de 55 grups.

La programació d’aquests tallers i ampliació dels mateixos respecte la primera edició ha estat possible gràcies a l’impuls que l’hi ha donat l’Ajuntament de Vic amb l’objectiu de potenciar aquesta estructura en xarxa que permet treballar en tota la ciutat i contribuir a la mobilitat del veïnatge aglutinant a persones de diferents edats i amb interessos diversos.

Aquests mesos d’hivern es repeteixen tallers com el de cuina, fotografia digital, tai-txi, ioga o ball de saló que van ser dels més demandats. Però, també se n’han innovat com: tast de vins i formatges, sorra de colors, patchwork, pilates, cuina sense foc, restauració de mobles, hort urbà o guitarra entre molts altres
Etiquetes:
Cultura