23 d'abril de 2024

El CEFS Manlleu avança amb la cinquena marxa posada

Els manlleuencs han guanyat set dels últims nou partits i estan lluitant per les dues primeres posicions

elter.net 7 de febrer de 2019 a les 13:06
Els manlleuencs es troben en un molt bon estat de forma | CEFS Manlleu

Després d’un inici de temporada irregular, el primer equip del Club Esportiu i Futbol Sala Manlleu fa dos mesos que està competint a un gran nivell i aconseguint un important nombre de victòries, que l’han catapultat a les primeres posicions de la Primera Divisió Catalana.


L’equip dirigit per Alberto Cárdenas ha cantat victòria en set dels últims nou partits a la lliga, sent un dels tres equips que ara mateix estan al capdavant de la categoria. Encara que són tercers a la taula, tenen els mateixos punts que el segon, el Mataró i dos menys que el líder, el Rapid Santa Coloma. Els manlleuencs encadenen quatre triomfs seguits i aquest cap de setmana visiten la pista del Premià de Dalt.


Al club són conscients de la dificultat de la categoria i que encara queda un llarg camí per recórrer, però confien a allargar al màxim el bon moment de forma i de resultats que els mantenen com un dels candidats a lluitar per l’ascens a Divisió d’Honor. D’altra banda, aquesta setmana han operat el jugador del primer equip Guillem Expósito, que va patir una lesió al menisc del genoll esquerre.

Etiquetes:
Esports