25 d'abril de 2024

L'AEC Manlleu recupera el somriure al Municipal (2-0)

Els manlleuencs sumen tres punts d'or gràcies a les dianes de Mia Valls a la primera part i de Balagué a la represa

Àlex Ávila 10 de febrer de 2019 a les 19:52
Mia Valls ha estat l'autor del primer gol del partit | Raimon Roma

El primer equip de l'AEC Manlleu ha aconseguit aquesta tarda, contra el Farners, la primera victòria del 2019 (2-0). El conjunt entrenat per Albert Santanera i Nil Tomàs, amb un gol a cada meitat, es queda amb tres punts molt importants davant un rival directe i agafa aire després de veure la zona de descens pel retrovisor.

El Manlleu ha necessitat uns minuts per habituar-se a la varietat tàctica que ha presentat en el seu dibuix, amb un 3-5-2 que permetia defensar amb 5 homes i acumular més efectius en atac. Una modificació que molt aviat, al minut 9 de partit, ha donat els seus fruits. Jugada per banda dreta d’Adrià Balagué que ha combinat amb Fredi, aquest amb Payán a banda esquerra, i la seva centrada ha acabat amb la rematada de cap al fons de la xarxa de Mia Valls. Amb aquest, el davanter anotava el seu segon gol amb la samarreta del Manlleu. La rèplica del Farners s’ha fet esperar fins la mitja hora de partit. Els de la Selva han tingut la més clara del partit en una acció de superioritat numèrica en atac, que Guillem Cornellà, sol davant Cristian, no l’ha pogut materialitzar en l’empat veient com el porter manlleuenc feia una gran intervenció.

A la represa el Farners ho ha provat en diverses ocasions encara que sense un clar perill. Ell Manlleu n’ha aprofitat una d’elles, per fer una contracop de llibre. Adrià Balagué ha habilitat a Fredi i el migcampista ha fet una passada perfecte a l’espai pel propi Balagué, que ha definit per sota davant la sortida del porter visitant Blanquera. Era el minut 62 i a partir de llavors, el Manlleu no ha patit en defensa i el partit ha finalitzat amb aquest 2-0. Una victòria que dona ales als manlleuencs, que sumen 27 punts i s’allunyen de la zona de descens. El pròxim cap de setmana l'equip visita el camp del líder, el Vilassar de Mar.