24 d'abril de 2024

Albert Pérez, candidat a l'alcaldia de Manlleu pel PDeCAT

L'assemblea local el va ratificar per unanimitat i agafarà el relleu com a portaveu de Benjamí Nieto

elter.net 12 de febrer de 2019 a les 11:10
Albert Pérez substituirà Benjamí Nieto | PDeCAT

La setmana passada, l’assemblea local del PDeCAT va ratificar per unanimitat a Albert Pérez com a candidat pel partit demòcrata a les pròximes eleccions municipals del mes de maig. Pérez substituirà així com a portaveu Benjamí Nieto, qui va declarar fa uns dies que faria un pas al costat “al no poder-se dedicar al cent per cent a Manlleu” per motius laborals.


No obstant això, Nieto va deixar clar que estar a la disposició el nou candidat per formar part de la llista, així com els seus companys de legislatura, ja que afegia que “no veuria lògic” que no fos així. Albert Pérez, que no ha ostentat fins al moment cap càrrec polític, va ser ratificat per unanimitat guanyant així les primàries. Encara que el grup no ho ha fet oficial, des del PDeCAT de la Catalunya Central van anunciar que el nom de la llista serà “Junts Per Manlleu”.


Pérez és una aposta de l’executiva local, comarcal i també de Benjamí Nieto i actualment és el president de l’AMPA de l’Escola de Música de Manlleu i forma part de l’AMPA de l’escola Pompeu Fabra. Entre el 2006 i el 2010 va militar a Esquerra Republicana de Catalunya i posteriorment a Demòcrates de Catalunya.

Etiquetes:
Política Municipal