Joan Cros pateix una caiguda a la sisena prova de l'AMA Supercross

El manlleuenc estava classificat tècnicament pel «main event» de la competició

elter.net 12 de febrer de 2019 a les 18:57
El pilot manlleuenc, entrenant als Estats Units | Joan Cros

A la sisena prova de l’AMA Supercross que es disputava a Minneapolis, el pilot manlleuenc Joan Cros va patir una caiguda que el va deixar fora del “main event”, la fase final de la prova, quan tècnicament ja estava classificat.

Cros va acabar a la dotzena posició els primers entrenaments cronometrats del grup B, en categoria 450 centímetres cúbics, i posteriorment va finalitzar novè als segons entrenaments. Una 28a posició a la general que permetia al pilot passar al “night program”, la cursa més important de la prova, però al “heat 1”, quan ho tenia a tocar, va patir una caiguda després de rebre un bloqueig de passada d’un pilot rival. La seva Kawasaki va quedar malmesa i va haver d’abandonar la competició.

Va ser una nova jornada de mala sort per Joan Cros, que en declaracions a la seva pàgina web va afirmar que “les carreres de supercross són així i el nivell és molt alt”. El de Manlleu confia a entrar al “main event” a la setena prova de l’AMA Supercross, que es disputarà el pròxim 16 de febrer a Texas.