25 d'abril de 2024

L'ANC organitza un autocar per anar dissabte a Barcelona

La manifestació és una de les mobilitzacions programades en suport als presos i preses polítiques durant el judici

elter.net / DdM 13 de febrer de 2019 a les 11:44
Un instant de la concentració d'aquest dilluns a la plaça | ACN Manlleu

Aquest dissabte 16 de febrer tindrà lloc a la Gran Via de Barcelona una manifestació sota el lema “L’autodeterminació no és delicte” i l’ANC Manlleu organitzarà un autocar per desplaçar-se a la ciutat comtal i participar així a la mobilització.


Aquesta és una de les accions que s’estan duent a terme arreu del país en suport als presos i preses polítiques que es troben immersos en el judici que va començar aquest passat dimarts a Madrid. Per assistir a la manifestació, l’ANC Manlleu organitza un desplaçament amb autocar, amb sortida des del Pavelló Municipal d’Esports a les 14:30 h. La venda dels tiquets, que tenen un cost de 10 euros, es va començar a fer aquest passat dilluns, a la concentració setmanal a la plaça i també es poden comprar al Manlleuet.


D’altra banda, aquest dimarts a la tarda es va fer una concentració a la plaça Fra Bernadí i a les 12 del migdia, se’n va fer una altra davant l’Ajuntament. Aquesta va aplegar unes 200 persones i l’alcalde Àlex Garrido va llegir un manifest de l’Associació de Municipis per la Independència.

Etiquetes:
Societat