26 d'abril de 2024

Comissions Obreres presenta a Manlleu un informe sobre el tren de Rodalies

Des del sindicat s'explicaran propostes per la millora de les línies del servei

elter.net 13 de febrer de 2019 a les 12:03
La xerrada es realitzarà divendres a la Sala de Plens de l'Ajuntament | elter.net

El pròxim divendres 15 de febrer, a partir de les 19 h., es realitzarà una xerrada sota el títol de “Rodalies de Catalunya, un tren per la classe treballadora”, on s’explicarà un informe elaborat per Comissions Obreres. L’acte es farà a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Manlleu.


Hi intervindran Carlos del Barrio, Secretari de Medi Ambient i Mobilitat de CCOO a Catalunya, Gonzalo Plata, Secretari General de CCOO al Vallès Oriental, Maresme i Osona i Quim Fornés, Secretari de Cooperació Internacional, Cultura i Medi Ambient de CCOO a Osona. El que pretén aquesta xerrada és fer una aproximació a les mancances del servei de Rodalies, però al mateix temps constituir una aportació constructiva i concreta de propostes per la seva millora.


L’informe, que l’ha desenvolupat la secretaria de Medi Ambient de CCOO i la secció sindical de Renfe, conté dades sobre l’evolució del personal del sector, la situació del manteniment dels trens i de les infraestructures, l’evolució de les incidències i les propostes del sindicat per la millora del servei de rodalies.

Etiquetes:
Societat