26 d'abril de 2024

El CP Manlleu viatja a Gijón amb un peu i mig a la final a quatre de la Copa d'Europa

El conjunt d'Arnau Casanovas confia a fer bo el 5 a 0 de l'anada i eliminar el vigent campió de la competició

elter.net 14 de febrer de 2019 a les 17:56
Les manlleuenques, a un partit de la final a quatre de la Copa d'Europa | CP Manlleu

El CP Manlleu té l’oportunitat aquest dissabte (19:15 h.) de segellar definitivament el seu accés a la final a quatre de la Copa d’Europa d’hoquei patins. Les jugadores manlleuenques viatgen a la pista del vigent campió, el Telecable Hockey Club Gijón, amb l’objectiu de fer bo el 5 a 0 de l’anada i col·locar-se a dos partits de guanyar el màxim trofeu continental.


“Ens equivocarem si pensem que ho tenim tot fet”, avisaven tant l’entrenador, Arnau Casanovas, com també la portera Maria Ballesta. Les manlleuenques són conscients que l’avantatge per afrontar aquest partit de tornada és gran però en cap cas definitiu. A Gijón els espera un ambient molt fort, unes grades plenes de gom a gom, un parquet on les osonenques no estan acostumades a jugar i un rival que sortirà a la pista amb res a perdre.


El CP Manlleu es desplaça aquest dissabte al matí cap a Astúries amb la missió de tancar l’eliminatòria i disputar, per quarta vegada a la seva història, la final a quatre de la Copa d’Europa. L’equip és conscient que aquests quarts de final estan ben encarats però coincideixen en dir que farien molt mal fet de refiar-se, ni més ni menys, que del vigent campió.

Etiquetes:
Esports