25 d'abril de 2024

L'Oficina de Promoció Econòmica renova el seu compromís amb Reempresa

L'objectiu és donar continuïtat a empreses que tenen previst tancar a través de persones que vulguin reprendre el negoci

elter.net 15 de febrer de 2019 a les 11:23
L'acte es realitzarà a l'espai Lab Coworking | elter.net

El Lab Manlleu Espai de Coworking acollirà el pròxim dimecres 20 de febrer (11 h.) l’acte de “Gira Reempresa”, que comptarà amb la participació de l’alcalde Àlex Garrido, la coordinadora de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic local de la Diputació, Rosa Serra, el rector de Reempresa, Albert Colomer i el president de la patronal Cecot, Antoni Abad.


En aquesta “Gira Reempresa” es presentaran resultats i objectius del projecte i es farà balanç de què ha suposat Reempresa per les empreses de Manlleu i el seu àmbit d’influència. L’Ajuntament, a través de l’OPE, disposa d’un Punt d’Atenció del Centre Reempresa de Catalunya, que busca donar continuïtat a empreses que tenen previst tancar a través de persones que vulguin reprendre el negoci. Des de l’OPE s’ofereix assessorament als empresaris que volen vendre la seva empresa i a les persones reprenedores disposades a donar-los continuïtat.


Reempresa dona servei des de Manlleu a 17 municipis d’Osona Nord. Les empreses i persones interessades en aquest acte del pròxim dimecres 15 de febrer poden confirmar la seva assistència a través del Servei d’OPE Empresa de l’Ajuntament.

Etiquetes:
Economia i empresa