25 d'abril de 2024

El CP Manlleu aconsegueix classificar-se per la «Final Four» de la Copa d'Europa

El conjunt d'Arnau Casanovas ha eliminat al Telecable Hockey Club Gijón, les vigents campiones d'aquesta competició

Albert Vilella 17 de febrer de 2019 a les 11:54
Celebració de l'equip manlleuenc per la classificació | elter.net

El CP Manlleu va perdre aquest dissabte la tornada contra el Telecable Hockey Club Gijón (4-3). Tot i això, les manlleuenques es van classificar per a la final a quatre de la Copa d’Europa d’hoquei patins, gràcies al 5 a 0 de l’anada. El partit va ser molt elèctric i exigent, amb minuts en els quals tot era contraatacs a banda i banda. Un gol els primers minuts de l’equip rival va encetar un enfrontament on el desgast físic jugaria un paper molt important.

L’equip manlleuenc sortia a la pista sense voler confiar massa en el resultat de l’anada. Les dones d’Arnau Casanovas sabien que el Gijón era ben capaç de complicar la seva classificació, però malgrat això no van poder evitar que les asturianes marquessin el primer gol de la tarda amb només dos minuts jugats. La diana de Sara Roces ja va avançar que no seria un enfrontament fàcil. La pressió a les sortides de pilota i els contraatacs van ser la tònica d’aquesta primera meitat, un joc ràpid que semblava que el Gijón dominava més. Quan faltaven 6 minuts per acabar la primera part, el partit es va tornar a animar. Julieta Fernández, del conjunt asturià, posava encara més pressió al partit marcant el 2 a 0.

D’ocasions n’hi havia a les dues bandes, però amb cada gol el Gijón es feia més fort. Els minuts en els quals el Manlleu ho estava passant pitjor, Laura Barcons va aconseguir finalitzar amb èxit un ràpid contraatac i encetar el marcador manlleuenc. Quan ja semblava que amb aquest resultat s’arribaria al descans, l’àrbitre va xiular un doble penal a favor del Gijón, que Marta Piquero va transformar en el 3 a 1.

La segona part va tenir també la intensitat de la primera, però amb un joc més pausat, el cansament es començava a notar. El Manlleu es va trobar més còmode amb aquest ritme i va poder organitzar millor el seu atac. D’aquesta manera Nara López va aconseguir marcar el 3 a 2, després d’un contraatac perfectament conduit per les jugadores manlleuenques.

Si en la primera part era el Gijón qui dominava el partit, en aquesta segona el Manlleu va aconseguir imposar-se i frenar al conjunt asturià. Els minuts s’anaven escolant i això era beneficiós per l’equip d’Arnau Casanovas. A 10 minuts per acabar el partit, el Manlleu va cometre la desena falta i Marta Piquero va ser l’encarregada de convertir-lo en el 4 a 2. Pocs minuts després, el mateix però el revés, el Gijón va cometre la desena falta i Nara López també la va saber aprofitar. Amb el 4 a 3 a l’electrònic es va arribar al final d’aquest partit tan intens, on també s’ha de destacar el gran paper de les porteres dels dos conjunts.

Tot i la derrota, el CP Manlleu ha aconseguit superar l’eliminatòria i classificar-se per la “Final Four” de la Copa d’Europa d’hoquei patins.