26 d'abril de 2024

Remuntada de presitigi de l'AEC Manlleu al camp del líder (1-2)

Els manlleuencs aconsegueixen la segona victòria consecutiva gràcies a les dianes de David Payán i Guillem Crivillé

Ramon Anglada 17 de febrer de 2019 a les 16:13
Crivillé, celebrant el gol que donava la victòria al seu equip | Raimon Roma

La visita al camp del líder, el Vilassar de Mar, es presentava molt complicada per a l'AEC Manlleu. I més, tenint en compte que com a locals sumaven ple de victòries i només un empat. D'altra banda, l'equip no es va arrugar i va sumar una victòria de prestigi (1-2) després de remuntar el gol inicial de Soufiane.

D'altra banda, pocs s'imaginaven el triomf després del gol matiner dels locals al cap de 5 minuts de començar l'enfrontament. Tot i això, el Manlleu es va recompondre amb el seu 3-5-2, oferint ajudes constants per tot el camp. Els d'Albert Santanera i Nil Tomàs sabien que, tot i la superioritat individual dels del Maresme, tindrien les seves ocasions al contracop i en l'estratègia.

Precisament en una falta lateral, David Payán va posar l'empat al marcador. Això sí, amb l'ajuda del porter i ex manlleuenc Imanol. Payán va penjar la pilota i quan el porter va voler blocar-la, se li va escapar de les mans i el gol de l'empat va pujar a l'electrònic. L'empat va donar ales al Manlleu i va fer entrar els nervis al líder. Havien d'arriscar per trobar la victòria. A la represa, l'equip va aprofitar la defensa avançada dels locals per construir un contracop ràpid. Martí Soler va fer una magnífica assistència a l'espai per a Guillem Crivillé, que amb sang freda va batre Imanol per capgirar el marcador.


Ja a la recta final, el Vilassar es va bolcar i va assetjar constantment l'àrea de Cristian. Al Manlleu, però, no li van entrar els nervis i va deixar morir el partit refusant una pilota rere l'altra per emportar-se la victòria del fins ara inexpugnable camp municipal Xevi Ramon. És la segona victòria consecutiva dels osonencs, que s'escapen una mica més de la zona perillosa de la classificació. El pròxim cap de setmana els manlleuencs es veuran les cares, a casa, amb el Rubí.

Etiquetes:
Esports