25 d'abril de 2024

ManlleuActua obra un concurs per triar el cartell de la seva 3a edició

El concurs va destinat a un públic d'entre 15 a 18 anys que tindrà fins al 7 de març per presentar les seves propostes

Albert Vilella 17 de febrer de 2019 a les 17:39
Obra "Vivim" en el marc del ManlleuActua 2018 | elter.net

Enguany el ManlleuActua i la Salle de Manlleu han iniciat una col·laboració en el marc del projecte FAIG-ApS, una iniciativa que té per objectiu que els alumnes de 4t d’ESO dissenyin un projecte de servei a la comunitat. La primera acció que han portat a terme els estudiants de la Salle, ha sigut preparar un concurs per triar el cartell del certamen.  


El concurs va destinat a joves d’entre 15 i 18 anys i tenen temps fins al dijous 7 de març a les 17h per presentar les seves propostes. Un jurat especialitzat serà l’encarregat de seleccionar la imatge guanyadora, que pot estar elaborada en qualsevol estil o tècnica. Tot i això, s’ha de tenir en compte que s’inserirà text a sobre de la imatge i que els participants es responsabilitzen que no hi hagi drets de tercers. El guanyador obtindrà una entrada doble per anar a veure l’obra “LAIKA” al Teatre Centre el dia 6 d’abril i un “pack” de llibres.


L’entrega de la proposta es podrà fer a través del correu cartellmanlleuactua@gmail.com o deixant-la a la secretaria de La Salle Manlleu. En cas de fer-ho d’aquesta última manera, s’haurà de facilitar un correu electrònic perquè l’organització es pugui posar en contacte amb els participants.


La 3a edició del ManlleuActua


En aquesta ocasió el ManlleuActua se celebrarà el cap de setmana de l’1 i 2 de juny i consistirà en un seguit d’obres creades per infants i joves. Aquestes també aniran acompanyades d’altres activitats com ara lectures dramatitzades, tallers i el dinar conjunt “Intermezzo”. Aquesta edició estarà organitzada per la Fundació Antiga Caixa Manlleu, amb el suport de l’Ajuntament de Manlleu, BBVA CX i la Fundació Antigues.

Etiquetes:
Cultura