25 d'abril de 2024

El femení de l'AEC Manlleu es planta a mig partit per la lesió d'una companya

Membres de l'equip rival, el Fontsanta-Fatjó, no van acceptar suspendre el duel de manera amistosa

elter.net 19 de febrer de 2019 a les 10:01
Les jugadores manlleuenques es van acabar plantant | Manlleu femení sènior

El duel que enfrontava aquest cap de setmana el Fontsanta-Fatjó i l’AEC Manlleu, corresponent a la jornada 20 del campionat de lliga de Preferent, es va suspendre al minut 72 de partit després que les jugadores manlleuenques es plantessin i decidissin no jugar més després de viure i patir la greu lesió que va patir al genoll la seva companya d’equip Laia Planella.


La futbolista va ser atesa sobre el terreny de joc durant més de tres quarts d’hora, entre els fisioterapeutes dels dos equips i, posteriorment, l’ambulància, i a última hora d’aquest dilluns es va conèixer que patia un trencament al lligament anterior creuat del genoll. La lesió va espantar a totes les seves companyes d’equip, davant els crits de dolor de la Laia i l’aparició de l’ambulància al terreny de joc, fet que va provocar que no es veiessin en cor de seguir disputant el partit.


En un principi, jugadores i cos tècnic del Fontsanta-Fatjó semblaven estar disposats a, amistosament, suspendre el partit, però va aparèixer una persona de la coordinació del conjunt local que va obligar a l’equip de Cornellà seguir jugant el partit perquè es tractava “d’una situació que es pot donar jugant a futbol”. El Manlleu, sorprès per aquesta decisió, va decidir plantar-se i totes les jugadores de camp es van assentar sobre la gespa quan havien de servir de banda, obligant a l’àrbitre a suspendre el partit.


El resultat aleshores era d’1 a 0 favorable a les locals, però en aquell moment poc importava el marcador pel Manlleu, que no tenia el cap per jugar després del que havia patit la seva companya. Ara, la Federació Catalana de Futbol decidirà si el partit s’ha de seguir o no, però des de l’equip manlleuenc tenen clar que el més important és acompanyar a la Laia en el seu procés de recuperació.


Una de les capitanes de l'AEC Manlleu, Clara Latorre, ens va explicar com van viure aquesta situació: 


Etiquetes:
Esports