26 d'abril de 2024

La CUP Manlleu presentarà divendres la seva llista electoral

A l'acte també s'explicaran les línies bàsiques amb les quals encararan les pròximes eleccions municipals

elter.net 20 de febrer de 2019 a les 13:12
La CUP va aconseguir quatre regidors l'any 2015 | DdM

La CUP Manlleu anunciarà aquest divendres al Museu del Ter (19.30 h.) la llista electoral amb la qual es presentarà a les eleccions municipals del pròxim mes de maig. Serà el cinquè partit polític que anuncia alcaldable després de conèixer les candidatures d’Àlex Garrido (ERC-Junts Fem Manlleu), Albert Pérez (PDeCAT – Junts Per Manlleu), Marta Moreta (PSC) i Paco Zambrana (Som Identitaris).


La formació cupaire presentarà tota la llista al complet i no focalitzarà la seva presentació al cap de llista. Ho farà en un acte públic al Museu, on també explicaran les línies bàsiques de treball amb les quals encaren les eleccions municipals de maig. La CUP va entrar amb força a l’Ajuntament de Manlleu el 2015, amb un total de quatre regidors, sent la tercera força política amb nombre de vots a la ciutat (1.048).


La llista del grup independentista ha anat agafant forma al llarg dels últims mesos, concretament des de finals de l’any passat, cremant diferents etapes com la convocatòria d’assemblees obertes, la preparació del programa electoral o la presentació del codi ètic de la formació. Ha estat un treball col·lectiu i, tal com expliquen en un comunicat, la llista que presentaran divendres està enfocada “per teixir una alternativa transformadora per Manlleu posant en relleu la participació, la lluita pels drets civils i polítics, l’antifeixisme, el feminisme o la construcció nacional dels Països Catalans”, entre d’altres.

Etiquetes:
Política Municipal