25 d'abril de 2024

El CP Manlleu posa els cinc sentits a conquerir la seva segona Copa de la Reina

Les manlleuenques es desplacen aquest dijous a Reus per jugar els quarts de final contra el Cerdanyola

elter.net 20 de febrer de 2019 a les 17:32
L'equip buscarà la segona Copa de la Reina de la seva història | CP Manlleu

Arriba l’hora de la veritat pel CP Manlleu a la Copa de la Reina. El primer títol de la temporada es posa en joc durant aquest cap de setmana a Reus i l’equip d’Arnau Casanovas confia a treure’s l’espina de l’edició anterior i aixecar el que seria el seu segon títol en aquesta competició.


El Vilanova, conjunt amfitrió l’any passat, va fer la guitza al CP Manlleu i les va deixar fora de la Copa a quarts de final. Les d’Arnau Casanovas han après la lliçó i no es confien gens ni mica d’un Cerdanyola que a l’OK Lliga van superar per 12 gols a 0, encara que la Copa és una de les competicions on més sorpreses es poden donar.


El CP Manlleu arriba a la Copa de la Reina després de classificar-se per la “Final Four” de la Copa d’Europa. Amb la moral alta però tocant de peus a terra, el conjunt manlleuenc va pas a pas i no pensa més enllà del primer partit contra el Cerdanyola. El duel de quarts de final de la Copa es disputarà aquest dijous, a les 17:15 h. al Pavelló Olímpic Municipal de Reus i es podrà seguir en directe a través de Ràdio Manlleu.

Etiquetes:
Esports