25 d'abril de 2024

Garantint la continuïtat d'empreses del territori

El projecte Reempresa fomenta nous projectes per a empreses que no poden continuar amb la seva activitat

elter.net 21 de febrer de 2019 a les 10:32
Foto de grup de la conferència | elter.net

El projecte Reempresa ha exposat a l’espai Lab Coworking la valoració del seu creixement a la ciutat de Manlleu. Es tracta d’un treball que combina la iniciativa privada i la gestió per part de l’administració pública per fomentar nous projectes emprenedors, o bé continuar mantenint casos d’èxit a empreses que per un motiu o l’altre no poden seguir endavant amb la seva activitat.


Reempresa va néixer l’any 2012 “d’un projecte empresarial molt realista a la situació d’aquell moment”, com destacava Rosa Serra, coordinadora de l'Àrea de Desenvolupament Econòmic Local de la Diputació de Barcelona. El 16 de Juny del 2016 la col·laboració entre la Diputació de Barcelona i la Patronal CECOT 2018-2019 va renovar-ne l’acord.


Albert Colomer, president en autoocupació, va estar present a la presentació per explicar la situació actual del projecte Reempresa i remarcar que els seus objectius són  facilitar la transmissió, la capacitat de seguir treballant i millorant les capacitats de l’empresa, entre d’altres. Avui dia, aquest projecte empresarial ja ha aconseguit salvaguardar 2600 llocs de treballs, dels quals 33 corresponen a la ciutat manlleuenca.

Etiquetes:
Economia i empresa