25 d'abril de 2024

El CP Manlleu torna a caure als quarts de final de la Copa de la Reina

L'ex manlleuenca Gemma Solé, amb tres gols, ha estat el principal botxí de l'equip entrenat per Arnau Casanovas

elter.net 21 de febrer de 2019 a les 19:21
Anna Casarramona, controlant una pilota al partit contra el Cerdanyola | RFEP

Tal com va succeir la temporada passada, el CP Manlleu ha quedat eliminat de la Copa de la Reina a la primera ronda de la competició, als quarts de final. El Cerdanyola, amb Gemma Solé com a protagonista, privava les manlleuenques d'accedir a les semifinals i s'acomiaden per sorpresa a la primera ronda de la competició.


La primera meitat començava amb un Cerdanyola aportant més perill a la porteria contrària. La majoria d’accions de perill arribaven a través de l’ex manlleuenca Gemma Solé, que anotava el primer gol del partit als cinc minuts després de sorprendre Maria Ballesta amb un potent xut. Amb desavantatge al marcador, el conjunt manlleuenc feia un pas endavant i poc després, al minut 13, aconseguia empatar el partit. Nara López definia a la perfecció davant la portera Surós per igualar novament el duel de quarts de final. A partir d’aleshores l’equip d’Arnau Casanovas aconseguia el domini del partit però el Cerdanyola, molt ben tancat en defensa, obligava al Manlleu realitzar xuts des de lluny que no acabaven a bon port.


En els primers minuts de la represa el partit es trencava. El CP Manlleu sortia molt endollat de vestidor i aconseguia dos gols en els primers instants del primer temps, gràcies a les dianes d’Anna Casarramona i "Peke". Semblava ser un punt d’inflexió. Les manlleuenques estaven molt ben posades sobre la pista però coses de l’hoquei, el Cerdanyola, en qüestió d’un minut, tornava a empatar amb dos gols molt ràpids i obria un nou partit. Com un gerro d’aigua freda, el CP Manlleu semblava passar per uns moments complicats però Raquel Bernadas apareixia per tornar a avançar les osonenques.


 


Poc durava l'alegria perquè el duel, que es tornava boig per estones, es tornava a igualar amb el quart gol de les vallesanes, que aconseguien marcar el cinquè i posar així contra les cordes el CP Manlleu que, a la desesperada i amb cinc jugadores a pista, veia com el Cerdanyola, a pocs segons pel final, sentenciava l'eliminatòria.

Etiquetes:
Esports