25 d'abril de 2024

El Rubí posa a prova un Manlleu en línia ascendent

Els manlleuencs afronten el duel d'aquest cap de setmana amb la moral alta després de guanyar al camp del líder

elter.net 22 de febrer de 2019 a les 17:20
Civillé va ser l'autor del gol de la victòria contra el Vilassar de Mar | Raimon Roma

Carregats de moral i amb la intenció de seguir amb la bona dinàmica de joc i resultats, el primer equip de l’AEC Manlleu rep la visita aquest diumenge del Rubí, dotzè classificat a la categoria amb 27 punts, tres menys que els manlleuencs.


El triomf al camp del líder, el Vilassar de Mar, fa cinc dies, va donar ales a un Manlleu que no es vol quedar aquí. Havent sumat set dels últims nou punts en joc, l’equip dirigit per Albert Santanera i Nil Tomàs ha agafat una mica d’aire respecte a la zona perillosa de la classificació i confia a seguir amb la bona dinàmica de resultats contra el conjunt vallesà. Per aquest enfrontament, els tècnics no podran comptar amb el migcampista Eloi Serrajordia, sancionat, i tampoc amb Pau Franquesa, Adam i Marçal, sancionats.


L’exentrenador de l’AEC Manlleu, Alberto Fernández, és el tècnic d’un Rubí que arriba al Municipal d’Esports havent guanyat un dels últims sis partits i sense conèixer el sabor de la victòria lluny de Can Rosés des del passat 11 de novembre. De fet, a domicili només han guanyat dos partits aquesta temporada, contra els dos últims classificats, l’Argentona i el San Juan de Montcada. Els rubinencs no podran comptar amb dos dels pilars de l’equip, els defenses Kiki i Raventós, ambdós sancionats.


El canvi de sistema tàctic va servir al Manlleu, en part, a sumar els tres punts al camp del líder i veurem si seguiran en aquest mateix sentit contra el Rubí. El que sembla clar és que l’equip afronta el duel amb garanties i motivació després de les dues importants victòries consecutives.

Etiquetes:
Esports